Seks nye Fersk & Ferdig produkter!

11. juni 2013

Fersk & Ferdig er Norgesgruppens egen serie av ferdige måltidsløsninger, og hittil har salget doblet seg det siste året. – For ytterlige å skape vekst og ikke minst konkurransefortrinn lanseres det nå hele seks nye produkter under Fersk & Ferdig paraplyen, sier Dag Freddy Henriksen i Matbørsen.

Nylanseringer i februar 2012:
Fersk & Ferdig Svenske Kjøttboller m/potetmos 555g
Enporsjons ferdigrett med ekte svenske kjøttboller. Leveres med en velsmakende fløtesaus og tradisjonell potetmos. En hit blant barn!

Fersk & Ferdig Viltgryte 500g
Enporsjons ferdigrett basert på den tradisjonelle viltgryten bestående av elgkjøtt, ekte viltsaus, gulrøtter og ris. Godt håndverk fra kvalitetsleverandøren Matbørsen.

Fersk & Ferdig Oksekjøtt i saus 550g
Fersk & Ferdig oksekjøtt i saus er en enporsjons ferdigrett basert på strimler av biff i en kraftbasert saus. Enkelte kjenner denne retten kanskje bedre som sosekjøtt.
Leveres med poteter og kålstuing.

Fersk & Ferdig Thaifiskegryte 500g
Denne enporsjonsretten er en thaiinspirert fiskegryte basert på hele biter av hvitfisk i en saus basert på kokosmelk og curry. Litt frisk i smaken, men ikke sterkere enn at folk flest vil like den.

Fersk & Ferdig Fisk og skalldyrsgryte 490g
Fersk & Ferdig Fisk og skalldyrsgryte er som navnet tilsier en gryte bestående av torsk, laks og reker. I tillegg til leveres retten med poteter i eget kammer.

Fersk & Ferdig Lys lappskaus 450g
Denne retten er en relansering. Produktet er en tradisjonell lys lappskaus med saltet kjøtt, poteter og gulerøtter. Nøkkelhullmerket er også med på denne retten.