folkes_elgkaker

Nå lanseres FOLKETS – Nytt kjøttmerke

5. september 2013

NorgesGruppen ønsket å skape et kjøttmerke med produkter som er innbydende, spennende, nytenkende og som skaper matglede.

FOLKETS omfatter kjøttprodukter til lunsj og middag, varme og kalde måltider, semi-ferdige løsninger og pålegg. Merket omfatter både hvitt og rødt kjøtt og både norske og importerte råvarer. Velbekomme, FOLKETS kjøttprodukter er servert!

I en travel hverdag med tidspress og kompromisser mellom å kjøpe inn og servere noe som er sunt og næringsrikt, noe som alle liker og som sikrer at familien får et variert kosthold i løpet av uken, er det viktig å finne god smak og kvalitet til en rimelig pris.

Fra 1.9 produserer MatBørsen stekte kakeprodukter til dette kvalitets merke

Folkets karbonader ,Folkets Elgkarbonader og Folkets reinsdyr karbonader