Spiseferdige produkter!

MatBørsen er en håndverksbedrift som produserer spiseferdige produkter til supermarkedenes ferskvareavdelinger og varmeskap og spiseferdige produkter til Storhusholdningsmarkedet. MatBørsen produserer også kjeders egne merkevarer blant annet under varemerkene Fersk & Ferdig, Folkets og Jacobs utvalgte.

Firmaet ble grunnlagt av Fam.Henriksen. Bedriftens idé har fra starten vært å produsere spiseferdige produkter og måltidsløsninger av høy kvalitet, tilpasset markedets behov og etterspørsel. Vår matfaglige kompetanse gir ferskvare-avdelingene «det lille ekstra» i form av utvalg og eksponering. Vi er også en stolt samarbeidspartner til Storhusholdninger med de høye krav til kvalitet som disse matfaglige miljøene har. MatBørsen er nå den største produsent av spiseferdige produkter til ferskvarediskene og varmeskapene i Norge, og du finner våre produkter i ferskvaredisken hos Meny Kjeden, Spar butikkene, Joker, Bunnpris og Kiwi. Vi produserer også måltidsløsningene Fersk & Ferdig. MatBørsen er i dag en heleid bedrift i NorgesGruppen ASA.

Ferdigmatmarkedet

Forbruket av ferdigmat er stadig økende. Forbrukerne krever lettvinte løsninger i en travel hverdag, der tiden ikke strekker til. Her er det stort potensiale for aktørene i markedet, både for fortjeneste og fornøyde kunder. MatBørsen ønsker å være en aktiv samarbeidspartner med dagligvare og storhusholdningsaktørene. Vi mener at variasjon og et bredt sortiment er riktig vei å gå. Ved riktig eksponering og gode grep vil man oppleve lønnsomhet og fornøyde kunder.

Fakta Matbørsen

Spesialtilpasset ISO 22000 sertifisert produksjonsanlegg for ferdigmat på Borgeskogen i Stokke kommune i Vestfold.
Antall ansatte: ca 170
Budsjettmål for 2017: 600 MNOK

Tjenester

MatBørsen holder en rekke kurs og foredrag for sine kunder. Temaer er:  ferskvareøkonomi, ferskvareløsninger, salg og kommunikasjon. Ved å besøke våre kunder jevnlig, sørger vi alltid for å ha førstehåndskunnskaper om hverdagen i ferskvare-avdelingen. Alle i vårt salgsapparat har matfaglig bakgrunn, slik kan vi kontinuerlig veilede våre kunder mot den “perfekte” ferskvaredisken: – optimalt stylet med hensyn til visuelle virkemidler og strategisk plassering i forhold til mersalg.

Våre tjenester strekker seg fra idé og prosjektledelse til kurs og gjennomføring og praktisk arbeid i butikk. Våre kurs og konsulenttjenester tilpasses hver enkelt kunde/oppdragsgiver. Ta kontakt, så lager vi en løsning som passer nettopp dere.

Eksempler på tema:

  • Spisevaner og trender
  • Måltidsløsninger
  • Eksponering i disk
  • Pakking av forbrukerløsninger
  • Salg og kommunikasjon med forbruker
  • Teambuilding
  • Kick Off