Lærlinger hos Matbørsen

Lærling hos oss?

Vi har et ungt og godt faglig miljø. HR-ansvarlig Kristine Abrahamsen forteller at det er viktig for MatBørsen å rekruttere unge talenter.

MatBørsen er opptatt av utvikling og innovasjon, og dette oppnår vi blant annet ved å få inn unge og dyktige medarbeidere. Talentene får mulighet til å utvikle seg for å nå egne ambisjoner, og ingenting gjør oss mer stolte enn å bidra til at mennesker lykkes i sin karriere, forteller Kristine.

 

Kristine Abrahamsen
Kristine Abrahamsen
HR-ansvarlig

Kontakt meg gjerne for en prat
Tlf. 922 85 752 | kristine.abrahamsen@matborsen.no

 

Lærling Jonas

Lærling Jonas

Om man vil oppnå noe, så har man sjansen her!

Lærlinger har en svært viktig plass hos oss, og Jonas Vermelid har en av disse plassene. Jonas vant gull i yrkesfag-NM «industriell matproduksjon» 2018. Han har ambisjoner, og er glad for at han får sjansen til å utvikle seg videre hos MatBørsen. Han forteller at om man vil oppnå noe, så har man sjansen her!

«Hvis man gir, får man masse tilbake. Her finnes mange avdelinger med ulik kompetanse, og man får god opp- følgning fra ledere og kollegaer. En dag er aldri lik en annen og består av varierte oppgaver – men det blir alltid mye matlaging. Det er et herlig mangfold her,
og alle spiller på samme lag», sier Jonas.

MatBørsen har lærlingplasser innenfor

produksjonsteknikk og industriell matproduksjon

Matbørsen tilbyr

  • Et godt faglig miljø
  • Høy score på trivsel på medarbeiderundersøkelser
  • Gode pensjons- og forsikringsavtaler
  • Gode avtalevilkår for treningssenter og svømmehall
  • Bedriftshelsetjeneste med blant annet fysioterapi
  • Bedriftskantine
  • Årlig kick-off med norske artister

I tillegg har vi softismaskin på sommeren 🍦

Hvem er MatBørsen?

MatBørsen er en håndverksbedrift som ble grunnlagt i 1994 av familien Henriksen. Vår lidenskap har fra starten vært å produsere spiseferdige produkter og måltidsløsninger med god smak og høy kvalitet. Vi produserer til dagligvare -og storhusholdningsmarkedet og er den største produsenten av spiseferdige produkter til ferskvarediskene i Norge. Som heleid av NorgesGruppen ASA produserer vi flere varemerker for de ulike butikkjedene.

MatBørsen teller i underkant av 200 ansatte med produksjons -og administrasjonslokaler på Borgeskogen i Stokke, Vestfold.

Les mer om oss