Storhusholdning

MatBørsen har et høyt fokus på kvalitet og har mye håndverksproduksjon. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å servere retter med samme gode resultatet hver gang! Driver du hotell, restaurant, kantine eller er ansvarlig for servering til store arrangementer, kan MatBørsen være din vikarierende produksjonsmedarbeider. Dette vil gi deg rom til å fokusere på egne spesialiteter, bredt utvalg på menyen og muligheten til en sunn og god bunnlinje.

Produktene våre

Produktene våre er tilpasset behovet i markedet. Vi tilbyr sesong- og vegetarprodukter. MatBørsen har i hovedsak ferske produkter med god holdbarhet med bakgrunn i produksjon, nedkjøling og pakkemetode.
De fleste serveringsklare rettene våre kommer i poser á 2 kg som tåler høy temperatur og oppvarming i ovn, kombidamper eller kjele med kokende vann. Dette gjør det enkelt å servere, gir lite svinn og lite oppvask. Lasagne og fiskegrateng leveres i aluminiumsform, som gjør det enkelt å tilberede direkte i ovn.

MatBørsen bruker mye gode norske råvare og ønsker å være din samarbeidspartner. Vi jobber tett med våre kunder for å utvikle nye produkter. Har du noen ideer eller ønsker – ta gjerne kontakt med oss, så ser vi på en løsning sammen. Vi gjør det enkelt for våre kunder å servere mange mennesker god mat.

For mer informasjon om produktene våre og inspirasjon, klikk deg inn på vår produktkatalog.

Du finner også informasjon om våre produkter på matinfo.no.

Les vår produktkatalog